Testmaps voor Blackout-modus in Call of Duty: Black Ops 4 waren gigantisch | Gamer.nl

Testmaps voor Blackout-modus in Call of Duty: Black Ops 4 waren gigantisch | Gamer.nl

Dan Bunting, de regisseur van Call of Duty: Black Ops 4, vertelt in een interview dat de testmaps voor de Blackout-modus bijzonder groot waren.

Tijdens de onthulling van de nieuwe Call of Duty-game is bevestigd dat er een battle royale-modus naar Black Ops 4 komt, genaamd Blackout. In een recent interview van Newsweek is duidelijk gemaakt dat een van de maps gedurende de testfase van de Blackout-modus wel uitrekte tot 232 vierkante kilometer.

Het is nog niet duidelijk hoe groot de maps wel worden in Blackout, maar waarschijnlijk worden deze wel kleiner dan de grootste testmap. Het is tevens onbekend hoeveel tegenspelers in een potje Blackout kunnen meedoen en of er meerdere maps beschikbaar worden voor de modus.

“We zijn vastberaden om 60fps te leveren voor demuliplayer-ervaringen. Daarom hebben we geïnvesteerd in nieuwe streaming-technologie om er zeker van te zijn dat we de ervaring op 60fps kunnen aanbieden," aldus Bunting.

Naast de informatie over de Blackout-map(s) zegt Bunting: "We hebben altijd gezegd dat er een soort van geheim recept is voor hoe onze gameplay aanvoelt in multiplayer - de bewegingen, wapengevoel, al dat soort dingen - we willen daar niets van opofferen."

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Black ops 4
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou