De foto zou zijn gemaakt in de Ierse winkel Xtravision. Volgens de advertentie-informatie van deze winkel heet de map Nuketown 2025, verwijzend naar het jaartal waarin Black Ops 2 zich deels afspeelt. "Onze populairste map, opnieuw uitgedacht voor de toekomst", zo luidt de omschrijving.

De map is beschikbaar voor consumenten die een pre-order plaatsen voor de first-person shooter. Volgens de advertentie is dit de grootste drijfveer voor een pre-order uit de geschiedenis van de Call of Duty-serie. Alle extra content voor Call of Duty: Black Ops 2 verschijnt eerst op Xbox 360 en pas daarna op PC en PlayStation 3. Het is nog onbekend hoe dat geregeld is met de map Nuketown 2025, mede omdat deze pre-order-actie nog niet officieel is aangekondigd.

Nuketown

Nuketown is de populairste map uit Call of Duty: Black Ops. Het is de kleinste map voor die game met twee huizen met tuinen aan beide kanten en enkele voertuigen op een weg in het midden. De map was zo populair dat spelers er voor kozen om deze map steeds opnieuw te spelen toen Black Ops net uit was. Spelers die andere maps wilden proberen hadden hierdoor steeds meer problemen om deze te vinden. Dit probleem zorgde ervoor dat Treyarch een update voor de game uitbracht die ervoor zorgde dat een map nooit vaker dan twee keer achter elkaar gespeeld kon worden.