Zo kunnen spelers voor 160 Microsoft-punten verschillende pakketten kopen die wapens een uniek tintje geven, bijvoorbeeld door ze in bacon te wikkelen. Er is ook een Extra Slots Pack te koop, waarmee spelers tien extra slots krijgen om eigen klassen in op te slaan. Dit geeft hen ook de optie om 20 extra emblemen, 32 extra video's en 40 extra screenshots op te slaan.

Per land kan voor 80 Microsoft-punten ook een World Calling Card Pack gekocht worden, waarin Calling Cards met de nationale vlag van het betreffende land zitten. Daarnaast is de Nuketown Zombies-map te koop voor 400 Microsoft-punten. De Nuketown 2025-map is de eerste week gratis te downloaden. 

Uitleg Activision

"Al deze items zijn compleet optioneel en zijn gemaakt voor spelers die nog meer customization-opties willen", aldus Activisions community manager Dan Amrich. "Als jij daar niet bij hoort, is dat prima; iedereen krijgt deze week gratis Nuketown 2025, dus maak daar gebruik van." Morgen ontvangt de Xbox 360-versie de Micro Items, andere platformen volgen later.