Black Adam is nu beschikbaar in Multiversus

Black Adam is nu beschikbaar in Multiversus

Patch 1.05, waarmee onder andere Black Adam als speelbaar personage wordt toegevoegd, is nu beschikbaar voor Multiversus.

De patch had eigenlijk vorige week moeten verschijnen, maar werd op het laatste moment voor onbepaalde tijd uitgesteld. Inmiddels is hij dus wel beschikbaar.

Black Adam is gebaseerd op het gelijknamige comicpersonage die sinds kort zijn eigen film heeft met Dwayne Johnson in de hoofdrol. Daarnaast is er een nieuwe Arcade-modus beschikbaar, met gevechten voor 1v1 of 2v2 spelers en drie moeilijkheidsgraden. 

Tot slot voegt de update een 'Silly Queue' toe. Hier komen diverse nieuwe 'casual' gamemodi in te staan zodra ze uitkomen. Zo is er nu Growth Spurt, waarin personages groeien wanneer ze schade aanrichten. Hier kunnen de volledige patch notes worden gelezen.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niemand hier die dit speelt? Had bij de vorige post een mening gevraagd maar 0 reacties ^^

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou