Nieuws
Multiversus

Black Adam en arcademodus komen deze week naar Multiversus

De precieze dag is op moment van schrijven nog niet bekend

Geschreven door Michel Musters op
Zowel het personage Black Adam als de nieuwe arcademodus moeten in de loop van deze week in Multiversus verschijnen.

Dat werd via het officiële Twitter-account van de game aangekondigd. De precieze releasedatum van het personage en de modus is niet bekend. Meestal worden updates op dinsdag of donderdag uitgerold, dus de nieuwe content zou zeer spoedig beschikbaar kunnen zijn.

Hoe de arcademodus precies in zijn werk gaat is niet bekend, maar normaliter betekent dit in vechtgames dat spelers het tegen een reeks door de computer gestuurde vijanden opneemt. Black Adam is logischerwijs gebaseerd op het gelijknamige comicpersonage die sinds kort zijn eigen film heeft met Dwayne Johnson in de hoofdrol.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play. Gisteren lekte er nog code van Multiversus uit waaruit blijkt dat personages uit de jeugdfilm The Goonies mogelijk naar het spel komen.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Schrijvers The Witcher-serie hadden hekel aan de boeken en games' Sony meldt geen precieze datum meer wanneer PS Plus-games verdwijnen
0

Reacties op: Black Adam en arcademodus komen deze week naar Multiversus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.