Black Adam en arcademodus komen deze week naar Multiversus

Black Adam en arcademodus komen deze week naar Multiversus

Zowel het personage Black Adam als de nieuwe arcademodus moeten in de loop van deze week in Multiversus verschijnen.

Dat werd via het officiële Twitter-account van de game aangekondigd. De precieze releasedatum van het personage en de modus is niet bekend. Meestal worden updates op dinsdag of donderdag uitgerold, dus de nieuwe content zou zeer spoedig beschikbaar kunnen zijn.

Hoe de arcademodus precies in zijn werk gaat is niet bekend, maar normaliter betekent dit in vechtgames dat spelers het tegen een reeks door de computer gestuurde vijanden opneemt. Black Adam is logischerwijs gebaseerd op het gelijknamige comicpersonage die sinds kort zijn eigen film heeft met Dwayne Johnson in de hoofdrol.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play. Gisteren lekte er nog code van Multiversus uit waaruit blijkt dat personages uit de jeugdfilm The Goonies mogelijk naar het spel komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou