Op de officiële site van Bizarre Creations heeft de ontwikkelaar bekend gemaakt dat het tot de gelederen van Activision zal toetreden. Dit houdt in de praktijk in dat de voormalig grootste onafhankelijke Britse ontwikkelaar over genomen is door Activision.

Bizarre Creations verduidelijkt in hun bericht dat de overname geringe invloed zal hebben op de studio. De zogenaamde hands-off aanpak. De naam Bizarre Creations blijft en de ontwikkelaar behoudt een grote mate van onafhankelijkheid. De twee teams (die van PGR3 en The Club) respectievelijk genaamd Amax en Shitstorm blijven ook bestaan.

Twee nieuwe games gaan door beide teams ontwikkeld worden voor Activision. Een racegame en een 'character' game. De racegame gaat waarschijnlijk een evolutie worden van de Project Gotham Racing-reeks, bedoeld voor meerdere platforms. Deze reeks kan  hoogst waarschijnlijk niet doorgaan onder dezelfde naam, aangezien Microsoft de gedeeltelijke rechten heeft op die game. Eenzelfde naamsverandering is eerder al doorgevoerd toen Project Gotham Racing de Metropolis Street Racer-reeks opvolgde. Over de charactergame is verder nog niets bekend.