Misschien zegt de naam Bitmap Brothers niet zo veel, maar als je Speedball zegt, dan gaat er meestal wel een belletje rinkelen. Deze game was jaren geleden mega populair en vooral Amiga spelers zullen de games van de Bitmap Brothers nog wel herinneren.

Speedball was op zich een simpele game met een ijzersterke gameplay. Twee teams en een ijzeren bal is alles wat er voor nodig is. Het doel van het spel is dan om die bal in de goal van de tegenstander te werken. Alles mag, dus buitenspelregels of kermende spelers. Power ups zorgen voor nog meer spektakel.

Fans vragen al jaren om een nieuwe versie. Crawfish leek het een goed plan om Speedball op de GBA uit te brengen en dat gaat nu dus ook echt gebeuren.

Verder zullen er 5 andere games van de Bitmap Brothers op de GBA uitgebracht worden. Xenon II, Cadaver, Gods, Magic Pockets en The Chaos Engine zullen allemaal in volle glorie te spelen zijn op de GBA.

Wij bedanken Tigger die dit nieuws ook wist te vinden

Nog beter is de aangekondigde vier speler optie in Speedball. Gegarandeerde fun voor vier! Crawfish heeft nog geen datums gegeven, maar wel al de eerste screens vrijgegeven.