BioWare wordt apart label van EA | Gamer.nl

BioWare wordt apart label van EA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met deze stap heeft de uitgever nu vier labels onder zijn hoede: EA Games, EA Sports, EA Play en BioWare. Daarnaast is er EA Interactive, deze divisie bevat de studio's Playfish, Pogo, EA Mobile en PopCap. EA Interactive richt zich op web en mobiel en wordt door de uitgever niet als label gedefinieerd.

Riccitiello maakt verder bekend dat een aantal topmannen van het bedrijf een promotie heeft gekregen. Zo heeft Frank Gibeau, voormalige baas van EA Games, voortaan de leiding over de vier labels. Peter Moore, verruilt zijn rol als baas van EA Sports voor die van chief operating officer van Electronic Arts. Barry Cottle wordt de baas bij EA Interactive; voorheen was hij vicepresident van EA Mobile.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou