Update: Nieuwe Dragon Age bevestigd door executive producer | Gamer.nl

Update: Nieuwe Dragon Age bevestigd door executive producer | Gamer.nl

Update: Casey Hudson, general manager bij Bioware, heeft op Twitter kort gesproken over de nieuwe Dragon Age. Hij geeft aan dat fans opgelucht zullen zijn als ze zijn horen waar het team aan werkt en dat het verhaal en personages hoge prioriteit hebben. Hudson zegt dat het te vroeg is om er details over te delen, maar hij geeft wel aan dat de game bedoeld is om verhalende content aan te kunnen bieden na de campagne is afgelopen.

Origineel bericht: Het is nogmaals bevestigd dat Bioware werkt aan een nieuwe Dragon Age-titel.

Dat eraan gewerkt wordt was eigenlijk al bekendgemaakt in mei door scriptschrijver Alexis Kennedy. Mark Darrah bevestigt het nu nog eens met een tweet. Er is echter nog niets bekend over het spel en Darrah vertelt enkel dat hij ernaar vooruit kijkt meer over te delen "in de toekomst".

Dragon Age is een fantasy-reeks die zich afspeelt in Ferelden. In Dragon Age Origins speelde men een Gray Warden, een krijger die het bloed van een speciaal ras monsters heeft geconsumeerd om ze te kunnen bestrijden. In Dragon Age 2 was de speler het kind van een illegale magiër. Tenslotte focust Dragon Age: Inquisition op iemand die dankzij een vloek portalen naar de 'demonenwereld' kan sluiten. Spelers creëren zelf een personage waarmee ze op avontuur gaan, maar ze kunnen ook andere leden van hun party besturen. Ook kunnen alle speelbare personages ingesteld worden om automatisch te kunnen handelen.

Dragon Age
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou