BioWare verwacht met Old Republic 'grootste online lancering ooit' | Gamer.nl

BioWare verwacht met Old Republic 'grootste online lancering ooit' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Onze voorspellingen wijzen op iets heel groots, wat betekent dat we ons klaar moeten maken voor wat in e entie de grootste online lancering ooit is", zo verklaart Ohlen. "We voeren een hoop testen uit, maar dat is alleen om er echter zeker van te zijn dat we overeind blijven zodra we lanceren." Eerder zei Greg Zeschuk van BioWare nog dat het team erg bedachtzaam moest zijn met de servers, en er hard aan moest werken om te zorgen dat het goed in elkaar steekt. 

Ohlen benadrukte verder dat Star Wars: The Old Republic in de basis volledig klaar is en dat deze niet meer zal veranderen. "We maken geen grote veranderingen meer, we maken alleen de aanpa ingen die we nog kunnen doen." Het is nog niet bekend wanneer Star Wars: The Old Republic zal verschijnen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou