BioWare test patch voor PS3-versie Dragon Age: Origins | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder werd bekend dat spelers van de PS3-versie van Dragon Age: Origins na het installeren van Sony's firmware update 3.30 problemen ondervinden. Zo zou de game geregeld vastlopen en daardoor vrijwel onspeelbaar worden. Fernando Melo van BioWare geeft aan dat het team een patch heeft ontwikkeld die de problemen voor een groot deel moet oplo en. De patch wordt op dit moment door BioWare getest en gaat voor goedkeuring naar Electronic Arts en Sony.

Er is door Melo nog geen concrete releasedatum voor de patch gemeld, maar hij gaf wel aan dat uitgever Electronic Arts "op de hoogte is van de omvang van de problemen en de Dragon Age-patch prioriteit zal geven in het goedkeuringsproces".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou