Bioware onthult teaser nieuwe Mass Effect

Bioware onthult teaser nieuwe Mass Effect

Bioware heeft een teaser van de nieuwe Mass Effect-game gedeeld.

Het betreft een kort filmpje van 25 seconden waar volgens Bioware verschillende hints in te vinden zijn. De video toont een Mass Relay die onder constructie lijkt te zijn. De teaser is in de onderstaande tweet te bekijken. 

Tijdens de Game Awards in 2020 werd de eerste korte CGI-teaser van de nieuwe Mass Effect-game getoond. EA en Bioware hadden eerder al onthuld dat er aan die game wordt gewerkt. Het enige dat die trailer aan het einde vermeldde is dat Mass Effect "doorgaat". In de beschrijving onder de teaser viel te lezen dat een team bestaande uit Bioware-werknemers die al lang meegaan is begonnen aan de ontwikkeling.

Door een fout in de beschrijving van Mass Effect-merchandise lekte mogelijk uit dat Commander Shepard terugkeert in het nieuwe spel. Mogelijk ging dat om een fout. De terugkeer van het personage is nog niet bevestigd.  Shepard maakte geen onderdeel uit van het meest recente deel in de franchise, Mass Effect Andromeda.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Na Andromeda en Anthem heb ik lage verwachtingingen van de nieuwe Mass Effect. Het zou mooi zijn als ze weer hun oude niveau halen.

0
test

@xeros Inderdaad. Vroeger zou ik warm zijn geworden van een ME teaser, maar nu wacht ik wel even op echte gameplay beelden voordat ik enig enthousiasme voel.

0
test

Ben bezig met de Mass effect legendary edition en zit er weer helemaal in. Super gaaf een hint te krijgen naar een nieuwe game in het Mass Effect universum. Hopelijk weer een verhaal gedreven game om volledig in op te gaan. Wel huiverig voor de resultaten, maar als ze terug willen en kunnen komen op hun oude niveau dan graag met een nieuwe Mass Effect.

0

Aanbevolen voor jou