BioWare onthult nieuwe Dragon Age-DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Golems of Amgarrak gaan spelers op zoek naar een verdwenen groep dwergen die op expeditie was in een ondergrondse ruïne. In deze ruïne zou een leger aan golems gecreëerd zijn. Het is aan de spelers de taak om uit te zoeken wat er zich daar precies heeft afgespeeld. 

Het is daarbij voor de speler mogelijk om hun bestaande personages uit de hoofdcampagne van Dragon Age: Origins te importeren, maar zij kunnen ook een geheel nieuw personage maken. Verder introduceert de DLC "nieuwe figuren in het verhaal, nog nooit vertoonde beesten, een pakkend verhaal en uitdagend puzzels", zo laat de ontwikkelaar weten.  

Golems of Amgarrak verschijnt voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Het is de achtste toevoeging aan het oorspronkelijke spel Dragon Age: Origins. Ook kwam er eerder dit jaar een uitbreiding uit op het spel, genaamd Dragon Age: Origins - Awakening.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou