BioWare: 'Mass Effect-MMO is logische stap' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Veel mensen vertellen dat ze graag een MMO zouden zien van Ma Effect en dat past volgens Hudson goed binnen het universum. "Een deel van wat je [in Ma Effect] probeert te doen is het universum redden, zodat je erin kunt leven. [...] Het moet dan wel een wereld zijn dat de moeite waard is om te redden. Ik denk dat Ma Effect die kwaliteit heeft. Dus als je de Reapers verslaat en dat wint, zou het dan niet fantastisch zijn om gewoon in de Citadel te leven of een schip te pakken naar Omega? Dat is logisch."

Multiplayer

BioWare wil in ieder geval een soort multiplayermodus naar Ma Effect brengen, maar heeft hierover nog niets besloten. "We denken na over een logische manier waarop mensen Ma Effect kunnen ervaren met hun vrienden", vertelt Hudson. "We hebben nog niets bedacht om dat te doen, dus we kunnen ook nog niets aankondigen. Maar natuurlijk is multiplayer iets dat we als bedrijf meer willen doen in de toekomst."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou