BioWare: 'Mass Effect 3-bèta niet representatief' | Gamer.nl

BioWare: 'Mass Effect 3-bèta niet representatief' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De gelekte code is in een ruwe, onafgeronde staat en was niet bedoeld om publiekelijk verspreid te worden", aldus BioWare. De bèta lekte uit door een menselijke fout van een medewerker van Microsoft, die het had aangemerkt als content die beschikbaar moest worden gemaakt aan iedereen die aan de Xbox Live Dashboard-bèta meedoet. 

Bioware heeft de testversie inmiddels gedeactiveerd en offline gehaald. Wel zijn er in de tu entijd meerdere afbeeldingen en video's van de bèta online verschenen. Daarin is onder meer te zien dat er een aantal modi zijn binnen de multiplayer. In de code worden ze weergegeven als 'action mode', 'story mode' en 'RPG mode'. BioWare legt uit dat deze nog niet definitief zijn en onderhevig aan verandering.

De ontwikkelaar vervolgt dat het de drie modi in het leven heeft geroepen om meerdere soorten spelervaringen aan te bieden, zodat iedere speler wel iets vindt in de multiplayer wat hem of haar aanstaat. "Of het nu iemand is die de gevechten moeilijk vindt maar het verhaal wil ervaren, iemand die zich wil focu en op de actiemogelijkheden of iemand die de rijke, verhaalgerichte RPG-ervaring wil meemaken; Ma Effect 3 bevat mogelijkheden voor al deze spelers."



Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou