Bioware kondigt collector's edition Mass Effect 2 aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De collector's edition wordt geleverd in een tinnen hoesje, dat naast het spel een 48 pagina's tellend 'Art of Ma Effect 2'-boekje bevat, de eerste editie van het Ma Effect Redemption-stripboek en een bonus-dvd dat een kijkje achter de schermen geeft. Daarnaast bevat het spel unieke wapens en pantsers die alleen beschikbaar zijn voor bezitters van de speciale editie.

Dr. Ray Muzyka, mede-oprichter van Bioware: "We zijn erg blij dat deze collector's edition zoveel unieke items bevat, waaronder speciale pantsers en wapens en materiaal dat fans van Ma Effect zal verbazen. Het stripboek dat in gelimiteerde oplage verschijnt en de bonus-dvd gaan de Ma Effect 2-ervaring zeker vergroten en uitbreiden."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou