BioWare blijft werken aan Mass Effect-franchise

BioWare blijft werken aan Mass Effect-franchise

Ontwikkelaar BioWare laat weten nog altijd te willen blijven werken aan de Mass Effect-franchise.

Dit ondanks de tegenvallende kritieken en verkopen van het meest recente deel in de reeks, Mass Effect Andromeda. Dat melden Casey Hudson en Mark Darrah van de ontwikkelaar in een interview met Polygon.

"We zijn zeker niet klaar met Mass Effect", aldus Darrah. "Er kunnen nog veel verhalen worden verteld. We kunnen aan de lijntjes trekken die we uit hebben gezet in Andromeda; of die van Mass Effect 3. Er is nog veel interessante ruimte om te verkennen."

Ook Hudson is positief over de franchise: "In mijn hoofd is het nog springlevend. Ik denk constant aan dingen die geweldig kunnen worden. Het ligt er maar net aan wanneer we tijd hebben om er mee aan de slag te gaan."

BioWare lanceert op 22 februari zijn nieuwe game Anthem voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Andromeda was bij lange na niet zo slecht als iedereen zegt. Uiteraard is de game te snel uitgebracht, en was met name de gezichts animaties en een aantal andere animaties verre van in orde. Maar een hoop daarvan is inmiddels opgelost, en de core game zelf vind ik persoonlijk gewoon leuk om te spelen. Typisch geval van hoe tegenwoordig een game of perfect, of een stuk vuilnis is. Maar zo werkt het niet, er zit nog een hoop tussen perfect en slecht. Andromeda is voor mij een prima 7 tot 7,5. Niet perfect, maar voldoende.

0
test

@darkmanwls Mee eens. Ik heb de game eind vorig jaar nog eens gespeeld, en het is zekers geen slechte game. De game was een stuk beter dan toen die uitkwam. Er is een hoop gefixt inderdaad. Ik heb me de 2e keer prima vermaakt met Andromeda

0
test

@darkmanwls Zeker mee een.

0
test

@darkmanwls Leuk om te lezen dat nog meer mensen dit denken, had bijna het gevoel dat ik hierin de enige was.

0
test

@darkmanwls Ja hoor, prima game. Vorig jaar met veel plezier doorgespeeld. Kwa cast wat minder interessant dan de Shepard-delen, maar de wereld(en) zelf maakte(n) veel goed.

0
test

@darkmanwls Ik heb hem pas onlangs aangeschaft. Dankzij Digital Foundry eigenlijk.. Die hadden hem getest op de Xbox One X en zeiden dat hij best goed speelde. Heb hem toen in de aanbieding gehaald (want groot fan van de serie) en moet zeggen; het speelt als een trein/tiet/malle.. Niets mis mee. Speelwijze is wel ietsies anders; maar de sfeer zit er nog best goed in. Ik vermaak mij er in ieder geval erg goed mee.

0

@darkmanwls Ben blij dat meerdere mensen dit eens zeggen. Helemaal mee eens. Niet perfect of hetzelfde niveau als de voorgaande delen, maar gewoon goed en leuk om te spelen.

0

@darkmanwls Ik zou misschien zelfs wel ietsje hoger willen gaan dan een 7,5. Maar je weet hoe dat gaat he op het internet, om de zoveel tijd moet er een schandaal zijn waar mensen lekker op tekeer kunnen gaan zonder enige kennis hoe de vork precies in de steel zit. Ze lezen een headline of kijken een filmpje van een of andere gast op YT en meteen is dat de waarheid. Ze hadden de game zeker niet uit mogen brengen in die staat die kritiek is zeker terecht, maar iedere volgende Bioware game is besmet hierdoor.

0

Ben heel blij te lezen dat ze verder gaan met mass effect. Was al groot fan van deel 1 TM 3 en ben ook groot fan van Andromeda. Heb hem ook gekocht nadat de fixes waren uitgebracht en hij speelde heerlijk weg. Heb erg genoten van deze game en kijk uit naar de volgende!

0

Aanbevolen voor jou