BioWare belooft dit weekend betere Anthem-demo

BioWare belooft dit weekend betere Anthem-demo

Chad Robertson, live service-leidinggevende bij BioWare, vertelt in een blogpost dat de publieke Anthem-demo een stuk beter gaat verlopen dan de VIP-demo van vorige week.

De VIP-demo van Anthem, die vorig weekend plaatsvond, verliep moeizaam en kampte met veel problemen zoals vastlopende laadschermen. Robertson zegt in zijn blogpost dat het team geleerd heeft van de demo en deze week, op basis van de feedback, een aantal verbeteringen heeft doorgevoerd.

De servers van BioWare hebben meer dan genoeg capaciteit dan er dit weekend vermoedelijk nodig is, denkt Robertson. Wel geeft hij aan dat het moeilijk is om te voorspellen hoeveel spelers de Anthem-demo gaan spelen. "Als blijkt dat er meer spelers zijn die toegang willen krijgen tot de demo dan waar we op voorbereid zijn, hebben we systemen klaar staan die het aantal binnenkomende spelers onder controle kan houden."

Watch on YouTube

Verder is in het bericht te lezen dat spelers die mee hebben gedaan aan de VIP-demo hun voortgang meenemen naar de demo van dit weekend. De publieke Anthem-demo gaat vrijdagavond al van start en is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Anthem is beschikbaar vanaf 22 februari op pc, Xbox One en Playstation 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou bedankt maar ik sla over denk ik. Wat een aanfluiting was die demo zeg. Dat hele "tiered access" van EA maakt me ook niet enthousiaster.

0
test

Ik ben echt heel benieuwd naar deze game!! Ik hoor en lees veel kritiek op Anthem, maar heel veel heeft te maken met de haat tegen EA, dus ik ga het eerst lekker zelf proberen. Ben ook geen fan van EA, maar als Anthem bevalt ga ik hem daarom zeker niet laten liggen.

0

Aanbevolen voor jou