BioShock: The Collection naar Switch volgens Taiwanese keuring

BioShock: The Collection naar Switch volgens Taiwanese keuring

Volgens de officiële Taiwanese keuringssite voor entertainment komen de BioShock-games naar de Nintendo Switch.

Op de website van de Taiwanese overheid staan de eerste BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite en tevens de collectie met alle delen vermeld voor Nintendo Switch. Net als op de andere platformen krijgen de games een R-keuring voor geweld, horror en gebruik van alcohol en tabak. Bij details over de keuring staat de releasedatum nog op "unlisted". De Taiwanese website heeft vaker het bestaan van nieuwe versies van games bevestigd, zoals de Xbox One-versie van Rocket League.

BioShock: The Collection bundelt BioShock, BioShock 2 en BioShock: Infinite met verbeterde graphics en bevat alle uitgebrachte dlc. Hiernaast bevat de verzameling ook een compilatie een nooit eerder uitgegeven video genaamd Director's Commentary: Imaging BioShock, met commentaar van Ken Levine en andere ontwikkelaars die betrokken waren bij de serie.

2K kondigde in december nog het bestaan van een nieuwe game in de BioShock-serie aan. Naast het feit dat de ontwikkeling wordt gedaan door de nieuwe studio Cloud Chamber, zijn er weinig details bekend.

bioshock

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou