BioShock: The Collection aangekondigd | Gamer.nl

BioShock: The Collection aangekondigd | Gamer.nl

BioShock: The Collection is officieel aangekondigd. De game bundelt BioShock, BioShock 2 en BioShock: Infinite met verbeterde graphics en bevat alle uitgebrachte dlc. De bundel verschijnt op 13 september voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Er gingen al langer geruchten over het bestaan van de remasterbundel, die sinds gisteren steeds hardnekkeriger werden doordat er screenshots en artwork van de bundel waren gevonden op de website van 2K Games.

BioShock: The Collection bevat naast de drie games met verbeterde graphics en alle dlc ook een compilatie een nooit eerder uitgegeven video genaamd Director's Commentary: Imaging BioShock, met commentaar van Ken Levine en andere ontwikkelaars die betrokken waren bij de serie.

Naast de Director's Commentary is in Bioshock de Challenge Rooms-dlc inbegrepen en een virtueel museum genaamd Museum of Orphaned Concepts. De gebundelde versie van BioShock 2 bevat de uitbreidingen Minerva's Den en Protector Trials, maar de multiplayer zal niet beschikbaar zijn. Ten slotte zijn beide episodes van de Burial at Sea-dlc van Bioshock Infinite inbegrepen, alsook het Clash in the Clouds add-on pack en het Columbia's Finest Pack.

BioShock: The Collection ligt op 16 september in de winkel voor PlayStation 4, Xbox One en pc en gaat 49,99 euro kosten. De pc-versie van BioShock: Infinite bevat geen verbeterde graphics, omdat de game "al soepel loopt op hoge grafische instellingen". De pc-versies van BioShock 1 en 2 zijn gratis voor pc-gamers die de originele titels al op Steam hebben.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou