BioShock: Infinite krijgt season pass | Gamer.nl

BioShock: Infinite krijgt season pass | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

BioShock: Infinite verschijnt op 26 maart en vanaf die dag is de Season Pa voor 19,99 euro op PC en PlayStation 3 en 1600 Microsoft punten op Xbox 360 te koop. De drie downloadbare pakketten zouden samen een waarde van ongeveer 30 euro hebben, waardoor de aankoop van de season pa spelers iets meer dan dertig procent korting biedt. 

De downloadbare content bevat een nieuw verhaal, personages, mogelijkheden en wapens, maar precieze details over de inhoud heeft 2K Games nog niet gegeven. Wel ontvangen mensen die de season pa kopen gratis de Early Bird Special Pack. Dit bevat vier exclusieve items, upgrades voor het machinegeweer en het pistool, een gouden skin voor de wapens en vijf Infusion-fle en voor het verbeteren van de gezondheid in de game.

Ook ontvangen mensen met een season pa de Industrial Revolution Pack gratis. Hierin zitten drie items waarmee spelers betere aanvallen kunnen opzetten, 500 dollar aan gamegeld, vijf lockpicks om sloten mee te openen en een puzzelspel waarin verhalen over de zwevende stad Columbia achterhaald kunnen worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou