BioShock: Infinite gebruikt materiaal oude Irrational-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om welke nooit verschenen game het gaat, zei Levine niet. Wel is bekend om welke scène in Infinite het gaat. Deze was al te zien in de demo die op de E3 getoond werd. Elizabeth, een belangrijk personage uit het spel, wil hierin een dood paard weer tot leven wekken. Als zij hiervoor haar krachten aanwendt, teleporteert ze zichzelf en hoofdpersonage Booker DeWitt kortstondig naar de jaren '80.

De straat die in de scène te zien is, is volgens Levine opgebouwd uit eerder voor de geannuleerde titel ontworpen materiaal. "Deze a ets nieuw leven inblazen is een veel beter idee dan wat we er eigenlijk mee van plan waren", aldus Levine. "We hebben wel wat aangepast om het echt te laten werken, maar in principe hadden we alle a ets al liggen, van een game die we nooit verscheept hebben. De scène waar Levine over spreekt, is in het filmpje te zien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou