Bioshock 2 op PC kan niet met controller gespeeld worden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik heb met het ontwikkelingsteam gesproken over de ondersteuning voor controllers in de PC-versie van Bioshock 2 en ik wil laten weten dat we dit niet via een patch aan de game gaan toevoegen", aldus een moderator op het 2K forum.

"Het was geen gemakkelijke besli ing om geen controllers te ondersteunen. Als we de optie alsnog zouden toevoegen, dan moet de hele interface waar het team zo hard aan heeft gewerkt veranderd worden."

"Het spijt mij voor de mensen die teleurgesteld zijn", aldus de moderator. "Jullie reacties en bezorgdheid zijn door ons vernomen en we houden er in de toekomst rekening mee."

Rapture

Bioshock 2 kwam afgelopen week uit en speelt zich een aantal jaar na de gebeurteni en uit de originele game af. Spelers bevinden zich wederom in onderwaterstad Rapture en hebben controle over een Big Daddy, de vijand uit het eerste deel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou