Biomutant nog in ontwikkeling, komt uit 'wanneer het spel gereed is'

Biomutant nog in ontwikkeling, komt uit 'wanneer het spel gereed is'

Ondanks langdurige stilte rondom de game, is Biomutant nog altijd in ontwikkeling.

Ontwikkelaar Experiment 101 besloot op Twitter fans een update te geven over de status van de game, omdat het al langdurig stil is rondom de titel. "We doen er alles aan om de beste game te maken waar we ooit aan hebben gewerkt, zodat het zo vermakelijk en geweldig mogelijk is. We blijven hopen op jullie aanhoudende ondersteuning en geduld terwijl we de laatste fases van ontwikkeling afronden."

Experiment 101 geeft daarbij geen concrete releasedatum. Sterker nog, het is heel duidelijk over diens missie: "We kondigen de releasedatum van de game aan op het moment dat iedereen binnen onze studio er zeker van is dat deze datum haalbaar is en het spel er gereed voor is."

De kleurrijke actiegame Biomutant verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc. Een retailer heeft eerder per ongeluk een Switch-versie van de game online geplaatst, maar deze versie is vooralsnog niet officieel aangekondigd. Het spel wordt uitgegeven door THQ Nordic.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kijk best uit naar deze game, duurt lang...maar ben blij dat ze dit doen, liever het spel pas uitbrengen wanneer het echt goed getest is en functioneert ipv half afgerafte zooi zoals Warcraft III Reforged.

0

@Iluyan Daar sluit ik me bij aan. de game staat op de wishlist en heb er totaal geen haast mee. ga ook zeker eerst meer informatie opzoeken over de game als het zover is. lekker door blijven developen tot de game klaar is. geen haast.

0
test

Ps5/XboxSeriesX? :)

0

Aanbevolen voor jou