Nieuws
The Callisto Protocol

Binnenkort wordt meer info over The Callisto Protocol onthuld

Van de maker van de oorspronkelijke Dead Space-games

Geschreven door Michel Musters op
Binnenkort moet er meer informatie over The Callisto Protocol naar buiten komen. Het is de nieuwe horrorgame van de maker van de oorspronkelijke Dead Space-games.

Dat laat Glen Scofield weten op Twitter. Hij was voorheen werkzaam bij Visceral Games en Sledgehammer Games en is de oprichter van zijn nieuwe studio Striking Distance. Hij deelde daar een foto van werkzaamheden in een motion capture studio. Wanneer de nieuwe informatie precies aan het licht moet komen, is niet bekend.

The Callisto Protocol werd tijdens The Game Awards in december 2020 aangekondigd en is sindsdien niet getoond. Hoewel er nog weinig details zijn, is wel bekend dat het spel zich in de toekomst afspeelt in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter.

Striking Distance is overigens onderdeel van PUBG Corporation. The Callisto Protocol moet zich dan ook in hetzelfde universum afspelen al PUBG: Battlegrounds. De game moet uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Onder de tweet is nogmaals de onthullingstrailer van The Callisto Protocol te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

De beschikbare extra's in Capcom Fighting Collection Deal van de Dag: Logitech G Pro X-headset + Logitech G Pro Hero-muis
0

Reacties op: Binnenkort wordt meer info over The Callisto Protocol onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.