Binnenkort patch voor Battlefield: Bad Company | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

EA bracht zo'n twee maanden geleden het spelBattlefield: Bad Company op de markt. Ondanks de leuke gameplay, zatener hier en daar nog wat foutjes in het spel. Inventarisatie van deklachten op het forum deed ontwikkelaar DICE besluiten om een patch voor het spel te ontwikkelen.

Deze patchzal wat ongemakken aanpakken en bepaalde dingen toevoegen. Zo worden bijvoorbeeldde lag-problemen in de verschillende versies verholpen. Ook hetVOiP-probleem bijde Playstation 3 wordt door de update opgelost. Wellicht een andere leuketoevoeging is de mogelijkheid om met drie exclusieve wapens te spelen.

Eén daarvan kreeg je bij de collector's edition, één is afkomstig uit de demo en één is het bonuswapen dat je kreeg wanneer je abonnee was op de DICE-nieuwsbrief. De Playstation 3-versie wordttevens voorzien van de mogelijkheid om Trophies vrij te spelen. Hoewel er nog geen exacte datum voor de patch is vrijgegeven, verwachten we hem tegelijk met de release van het nieuwe multiplayer map pack, dat zeer spoedig zal verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou