EA bracht zo'n twee maanden geleden het spel Battlefield: Bad Company op de markt. Ondanks de leuke gameplay, zaten er hier en daar nog wat foutjes in het spel. Inventarisatie van de klachten op het forum deed ontwikkelaar DICE besluiten om een patch voor het spel te ontwikkelen.

Deze patch zal wat ongemakken aanpakken en bepaalde dingen toevoegen. Zo worden bijvoorbeeld de lag-problemen in de verschillende versies verholpen. Ook het VOiP-probleem bij de Playstation 3 wordt door de update opgelost. Wellicht een andere leuke toevoeging is de mogelijkheid om met drie exclusieve wapens te spelen.

Eén daarvan kreeg je bij de collector's edition, één is afkomstig uit de demo en één is het bonuswapen dat je kreeg wanneer je abonnee was op de DICE-nieuwsbrief. De Playstation 3-versie wordt tevens voorzien van de mogelijkheid om Trophies vrij te spelen. Hoewel er nog geen exacte datum voor de patch is vrijgegeven, verwachten we hem tegelijk met de release van het nieuwe multiplayer map pack, dat zeer spoedig zal verschijnen.