'Binnenkort meer nieuws rondom Astro Bot'

'Binnenkort meer nieuws rondom Astro Bot'

Binnenkort verschijnt er meer nieuws rondom de Astro Bot-franchise. Dat meldt creative director van Astro's Payroom, Nicolas Doucet, in een href="https://blog.playstation.com/2020/11/11/unleash-the-power-of-the-dualsense-wireless-controller-with-astros-playroom/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

"We zouden hier niet zijn zonder jullie en we wilden onze oprechte waardering laten blijken", zegt Doucet aan het einde van een overzicht van wat Astro's Playroom te bieden heeft. "Astro is binnenkort terug met nieuws. Tot dan, heb een geweldige tijd met je PS5 en, bovenal, blijf warm en veilig!"

Het is nog onduidelijk naar wat voor nieuws wordt gehint. Mogelijk gaat het om een PS5-update voor vr-game Astro Bot: Rescue Mission of een volledig nieuw deel in de franchise.

Astro's Playroom verschijnt op 19 november voor PlayStation 5 en is standaard geïnstalleerd op de console. De driedimensionale platformer demonstreert met name de functies van de Dualsense-controller, waaronder haptische feedback en adaptieve triggers.

De PlayStation 5 verschijnt ook op 19 november. De standaardversie kost 499 euro, de All-Digital-versie is honderd euro goedkoper.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Astrobot 2 op VR 2 ??

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou