De eerste tweak wordt doorgevoerd omdat verdedigers in de Rush-modus teveel moeite hebben met winnen op Armored Kill. De spawn-tijd van het nieuwe gunship-vliegtuig wordt verlengd tot negentig seconden, op dit moment is dat nog zestig. 

Wanneer spelers de proximity scan vrijspelen in de nieuwe mobile artillery-voertuigen plegen ze soms automatisch zelfmoord. Dat wordt ook opgelost. Tot slot een probleem dat zich op de map Alborz Mountain voordoet in de PC-exclusieve modus Conquest Large: de Russische aanvalshelikopter verschijnt momenteel niet in het spawn-menu.

Het betreft een server-side update, wat inhoudt dat spelers hun game niet hoeven te updaten.

Armored Kill

Armored Kill is sinds 4 september beschikbaar voor PlayStation 3-spelers met Premium en komt vandaag uit voor Premium-leden met PC en Xbox 360. Op 18 september verschijnt de uitbreiding voor overige PS3-spelers en op de 25e is hij beschikbaar voor alle overgebleven Battlefield 3-gamers. Het pakket bevat een aantal nieuwe maps, waaronder de grootste uit de geschiedenis van Battlefield. Bovendien brengt de uitbreiding de modus Tank Superiority en diverse nieuwe voer- en vliegtuigen, waaronder het grote gunship-vliegtuig.