Binding of Isaac: Rebirth-dlc bevat nieuwe gamemodus en personage | Gamer.nl

Binding of Isaac: Rebirth-dlc bevat nieuwe gamemodus en personage | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De dlc bevat meer dan honderd nieuwe items, tien nieuwe uitdagingen, een alternatief afsluitend hoofdstuk voor het verhaal, nieuwe eindbazen en eindes voor de game, nieuwe transformaties en beloningen voor het uitspelen van de game op hard-modus.

Afterbirth komt dit jaar uit, "hopelijk in het midden", meldt de ontwikkelaar op de blog. Er komt ook een nieuwe gratis update voor wie Wrath of the Lamb bezit, waarin de bazen moeilijker gemaakt worden en diverse bugs verholpen worden. In onderstaande video laat de ontwikkelaar wat meer weten over de veranderingen die de update teweeg zal brengen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou