Billy Joel-hits komen naar Rock Band 3 | Gamer.nl

Billy Joel-hits komen naar Rock Band 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na het downloaden van de uitbreiding kan gespeeld worden met nummers als Big Shot, It’s Still Rock and Roll To Me, Say Goodbye to Hollywood en We Didn’t Start the Fire.

De uitbreiding komt uit op Xbox 360, Wii en PlayStation 3 en is verkrijgbaar voor 1600 Microsoft punten, 2000 Nintendo Punten of voor 14,99 euro. Ook is er voor de nummers Big Shot, Movin’ Out en Only The Good Die Young een Pro Guitar/Ba upgrade beschikbaar voor 80 MS Punten, 100 Nintendo punten of voor 1 euro.

De hits van Billy Joel kunnen voor Rock Band 3 ook per nummer aangeschaft worden voor 160 MS punten, 200 Nintendo Punten of voor 1,50 euro. Een opvallende afwezige die ontwikkelaar Harmonix achterwege heeft gelaten is het nummer Uptown Girl.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou