Bijna zesduizend spelers geband in Pokémon Sun en Moon | Gamer.nl

Bijna zesduizend spelers geband in Pokémon Sun en Moon | Gamer.nl

Er zijn bijna zesduizend spelers geband van de online-functionaliteiten van Pokémon Sun en Moon wegens het aanpassen van hun savedata.

Dat maakte The Pokémon Company bekend op de Japanse Pokémon Global Link-website (vertaald door Serebii). In totaal zijn er 5.954 spelers geband die nu geen toegang meer hebben tot alle online-functionaliteiten van de game, waaronder Game Sync, Rating Battles, Battle Competitions en Global Mi ions.

De spelers hebben volgens de ontwikkelaar gebruik gemaakt van third-party software om de data in hun game aan te pa en, zoals het maken van eigen pokémon of het verdubbelen of maken van voorwerpen.

The Pokémon Company liet verder nog weten "soortgelijke maatregelen op regelmatige basis" uit te gaan voeren om val pelers uit de games te weren.

Pokémon Sun en Moon verschenen eind november vorig jaar voor Nintendo 3DS. Sinds gisteren is het mogelijk om de transfer-functie Pokémon Bank in de games te gebruiken, waarmee het mogelijk is pokémon uit oudere games over te zetten.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou