Bijna alle Sony-studio's onderzoeken 3D-toepassingen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een interview met de officiele PlayStation website zegt Shuhei Yoshida, de president van SCE Worldwide Studios, dat alle first party ontwikkelstudio's positief gereageerd hebben op de technologie. Wel gaven ze aan dat het toevoegen van 3D in reeds uitgebrachte titels lastig is, omdat de engines daarvoor al helemaal zijn ontworpen en de teams die eraan hebben gewerkt hebben zich met andere projecten bezighouden.

PlayStation Move

Ook PlayStation Move kon rekenen op enthousiasme van de studio's. "Ze zijn blij en verrast over hoe goed PlayStation Move werkt en hoe makkelijk het is om de technologie in volledig ontwikkelde game-engines in te bouwen," aldus Yoshida.

SCE Worldwide Studios is het overkoepelende bedrijf waaronder studio's zoals Media Molecule, Naughty Dog, Guerrilla Games, Team ICO en Polyphony Digital verenigd zijn. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou