Big Huge Games maakt DomiNations in samenwerking met uitgever Nexon. Het betreft een historische strategiegame over de opkomst van de menselijke beschaving. "Je gaat door de eeuwen heen, bouwt wereldwonderen, werft bondgenoten en regeert over je koninkrijk", zegt Reynolds. 

De game leent elementen uit Clash of Clans, licht Reynolds toe, maar het verschil is dat gemaakte keuzes niet terug te draaien zijn. Dominations wordt gratis speelbaar, met biedt wel de optie om bouwtijd te versnellen via echt geld.

Momenteel start de game bij de vroegste dagen van de mensheid en loopt dit door tot de Verlichting, eind 1800. Big Huge Games voegt later nieuwe tijdperioden toe om de gameplay te verlengen. Een exact releasedatum is nog onbekend, maar naar verwachting komt de game in 2015 naar iOS- en Android-toestellen. 

Faillisement 38 Studios

Big Huge Games is naast Rise of Nations ook bekend van Kingdoms of Amalur: Reckoning. De studio ontwikkelde deze game in samenwerking met 38 Studios. Die studio ging echter failliet. Big Huge Games werd later door Epic Games overgenomen en omgedoopt tot Impossible Studios.

In februari 2013 werd het bedrijf opnieuw gesloten. Inmiddels hebben Reynolds en Train het handelsmerk op Big Huge Games weer in handen. Dit via een veiling door de staat Rhode Island waarbij bedrijfsmiddelen van het failliette 38 Studios werden verkocht.