'Big head-modus' voor Gears of War 3 onthuld | Gamer.nl

'Big head-modus' voor Gears of War 3 onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vooralsnog is nog niet besloten of de modus in de uiteindelijke game, die op 20 september uitkomt voor Xbox 360, zal zitten. Cliff Bleszinski, design director van Gears of War 3, vroeg zijn ruim tachtigduizend Twitter-volgers of ze de optie ook graag terug zien komen in de retailversie van de game. Momenteel zijn de meeste antwoorden positief.

De Big Head-modus kwam vooral vroeger veel voor in games en werd meestal vrijgespeeld via een cheatcode. Zo hadden GoldenEye 007 en World Cup '98 een dergelijke optie. Met deze opties krijgen alle personages in zo'n game een uitzonderlijk groot hoofd. Soms betekent dit dat ze makkelijker te raken zijn, maar de optie wordt doorgaans vooral toegevoegd als grap.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou