[bietje vaag heur]Dante's Inferno 2 onofficieel aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Via de vacature zoekt Visceral Games naar een vormgever voor omgevingen en settings. "Dit project is het vervolg op een nieuwe gamereeks bij Visceral Games, makers van Dead Space en Dante's Inferno. Het spel zet een nieuwe kwaliteit tandaard en moet de franchise de beste van alle actiegames waarin fisieke gevechten zitten

Dit hint op dan wel Dead Space 2 of Dante's Inferno 2, aangezien dit de twee grote IP's van Visceral Games zijn. "Het spel zet een nieuwe kwaliteit tandaard en maakt de franchise de beste van de wereld in het actie genre waarin hand-tot-hand gevechten centraal staan". Aangezien Dead Space geen focus legt op hand-tot-hand gevechten, moet het hier wel over Dante's Inferno 2 gaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou