Nieuws
Splatoon 3

Bibberseizoen brengt nieuwe content naar Splatoon 3

Toegankelijk voor leden van Nintendo Switch Online

Geschreven door Michel Musters op
Op 1 december begint het Bibberseizoen in Splatoon 3, waarmee nieuwe content aan de game wordt toegevoegd.

Nintendo laat weten dat alle nieuwe content beschikbaar komt voor mensen met een actief Nintendo Switch Online-abonnement - het is op moment van schrijven onduidelijk of de content ook los gekocht kan worden door mensen die geen abonnement hebben.

Tijdens het Bibberseizoen kunnen Splatoon 3-spelers nieuwe wapens, gear, levels, emotes en modi verwachten. Een van de grootste toevoegingen is het Big Run-evenement, een variatie op het reguliere Salmon Run. Hoewel details over het evenement nog niet bekend zijn, moet de eerste editie ergens later dit jaar worden gehouden.

Ook worden er nieuwe X-Battles toegevoegd. SPelers moeten een elite rank in Anarchy Battles behalen en X Power riskeren om te stijgen op leaderboards. De modi komt op 1 december beschikbaar, evenals drie nieuwe wapens (een nieuwe Roller, Charger en Shooter) en tien wapens die in eerdere Splatoon-games voorkwamen.

Wat nieuwe multiplayerlevels betreft kunnen spelers het nieuwe Brinewater Springs verwachten, alsmede Flounder Heights, bekend uit de eerste Splatoon.

Splatoon 3 kwam eerder dit najaar uit op Nintendo Switch. Het spel scoorde een 8 op Gamer.nl: "Splatoon 3 is een uitstekend vervolgdeel dat vooral doorpakt op de beste aspecten van deel een en twee. Alles werkt net even logischer en draait zoals je mag verwachten, van de kenmerkende gameplay tot de menu’s. Behalve een uitgebreidere, leuke singleplayercampagne, hoef je echter niet op veel nieuws te rekenen."

Dit artikel delen:

Lees meer

Opnames Gran Turismo-film zijn begonnen NCSoft onthult third-person shooter-mmo LLL
2

Reacties op: Bibberseizoen brengt nieuwe content naar Splatoon 3

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  AgeQned

  • 14 november 2022 17:03
  Nice leuke kleine extra toevoegingen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Mmo-veteran

  • 15 november 2022 05:50
  Bibberseizoen . . .

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.