Bezoekers van Warcraft-film krijgen gratis World of Warcraft | Gamer.nl

Bezoekers van Warcraft-film krijgen gratis World of Warcraft | Gamer.nl

Bezoekers van de aankomende Warcraft-film krijgen bij geselecteerde verkooppunten een gratis  digitaal exemplaar van World of Warcraft meegeleverd. Dit kondigt Blizzard aan op hun officiële website. 

Volgens de pagina op Blizzard's website krijgen bezoekers van de film in Nederland alleen een exemplaar van World of Warcraft wanneer zij een kaartje bestellen bij Bol.com. Op het moment van schrijven is er nog geen actieve pagina op Bol.com, het is hierdoor nog onduidelijk wat de prijs is en voor welke bioscopen dit geldig is.

Huidige spelers van World of Warcraft kunnen tu en 25 mei en 1 augustus inloggen om gratis items te ontvangen die zijn geïnspireerd door de film. Hiermee kan het uiterlijk van wapens en armor worden aangepast.

De Warcraft-film draait om het voortslepende conflict tu en de twee facties die centraal staan in Warcraft, de Alliance en de Horde, en dan met name de ra en Humans en de Orcs. Onder meer Ben Foster van X-Men: The Last Stand en Dominic Cooper van Need for Speed spelen een grote rol.

In Europa krijgt de Warcraft-film de subtitel The Beginning. De regie ligt in handen van Duncan Jones, bekend van Moon en Source Code. Vanaf 2 juni draait de film in de Nederlandse bioscopen, meer dan een week voor de release in de Verenigde Staten.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou