Bezoek de open dag van Qantm College game-opleiding | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Op 1 en 2 februari opent het Qantm College haar deuren voor een open dag waarbij geintere eerde studenten kunnen zien of een toekomst in de gamesindustrie bij ze past. Op 1 februari kan men terecht in Amsterdam en op 2 februari in Rotterdam. Qantm zit alleen in Amsterdam, SAE in Amsterdam en Rotterdam.

Qantm College maakt onderdeel uit van SAE, een grote internationale aanbieder van profe ionele opleidingen op mediatechnologie zoals audio, digitale film, multimedia en dus ook games. Zo kan er tegenwoordig gekozen worden uit creatieve digitale technologie opleidingen zoals 3D-animation en game development.

Het SAE Instituut biedt studenten de mogelijkheid om te beschikken over de nieuwste apparatuur. Zo krijgt elke student die begint in audio, film of web een Apple Laptop om direct mee aan de slag te gaan.

Naast de gewone opleidingen is het ook mogelijk een versnelt studieprogramma te doorlopen waarbij in 2 jaar de Bachelor gehaald kan worden. Tevens is er de mogelijkheid om een eenjarig diploma te halen.

Voor meer informatie over SAE of Qantm College kun je terecht op www.sae.nl of www.qantm.nl. Of bezoek de open dag op 1 februari op de campus in Amsterdam of op 2 februari in Rotterdam.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou