'Beyond Good & Evil 2 zit in ontwikkelcrisis'

'Beyond Good & Evil 2 zit in ontwikkelcrisis'

Volgens ingewijde Tom Henderson zit Beyond Good & Evil 2 in een ontwikkelcrisis.

Volgens bronnen van Henderson is de situatie rondom de game verslechterd sinds het vertrekken van regisseur Michel Ancel. Ancel stapte in 2020 op bij Ubisoft en af toen aan dat de ontwikkeling van Beyond Good & Evil 2  'goed onderweg' was en dat een 'belangrijke interne mijlpaal' is behaald.

De game zou echter niet bij Ubisofts toekomstplannen passen en zou intern 'Skull & Bones 2.0' worden genoemd, een game die jaren na aankondiging ook nog steeds niet is verschenen. Volgens sommigen zou het zelfs een kwestie van tijd zijn voordat de game wordt geannuleerd.

De laatste update rondom Beyond Good & Evil 2 was tijdens E3 2019, waar de openwereld- en co-op-systemen van de game werden getoond. Ook werkt Netflix aan een film gebaseerd op de franchise.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus of het wordt geannuleerd, of we krijgen een game met een identiteitsprobleem die gewoon niet goed in elkaar steekt. Jongens , jullie hadden voor mij het wiel niet opnieuw uit hoeven vinden. Een vervolg die lijkt op het origineel is prima, die game was uniek zat.

0

Dat zagen we al van mijlenver aankomen. Geen van de beelden kreeg ik het Beyond Good and Evil gevoel. Het was een andere game waar ze dat label opgeplakt hadden. Met het nieuws van de leegloop bij Ubisoft is het wel duidelijk dat er een groot tekort is aan creativiteit bij de studio

0

Aanbevolen voor jou