Gisteren werd bekendgemaakt dat Ancel een eigen ontwikkelstudio genaamd Wild Sheep Studio heeft opgericht. Het team bestaat uit dertien werknemers en ontwikkelt al een game, waar binnenkort een aankondiging van volgt. Ancel blijft ook werken bij Ubisoft Montpellier. 

Eén van de games die hij dus nog bij Ubisoft ontwikkelt is Beyond Good & Evil 2. "Het origineel is niet na te maken - het spreekt alle generaties van gamers aan en is een inspiratie voor veel voorgaande en aankomende games van Ubisoft Montpellier", aldus Xavier Poix van Ubisoft. "Het is nog veel te vroeg om veel details over de nieuwe game te geven, maar Michel en Montpellier werken aan de core eigenschappen van BG&E, ze ontwikkelen iets dat de grenzen van een vervolg wil verleggen en next-gen technologie verheft om iets echt verrassends, innovatiefs en uitmuntends af te leveren."

Beyond Good & Evil 2 werd een paar jaar geleden onthuld via een CGI-trailer. Naast een gelekte gameplayvideo van een vroege build van de game is er nooit wat van het spel getoond. Het is niet bekend wanneer Ubisoft meer details bekendmaakt over het vervolg.