'Beyond Good & Evil 2 nog altijd in preproductie'

'Beyond Good & Evil 2 nog altijd in preproductie'

Het in 2008 aangekondigde Beyond Good & Evil 2 zou zich nog altijd in preproductie bevinden.

Dat claimt Bloomberg-journalist Jason Schreier te hebben vernomen van mensen die nauw betrokken zijn bij Ubisoft. Dat is opvallend, omdat de game al in 2008 werd aangekondigd middels een CGI-trailer en in 2017 opnieuw werd onthuld.

Preproductie betekent in feite dat er voorbereidingen worden getroffen en plannen worden gemaakt voor de ontwikkeling en dat bepaalde facetten van de game al gemaakt kunnen zijn, maar dat de ontwikkeling nog niet volledig is begonnen.

Ubisoft heeft aangegeven niet op geruchten en speculatie te reageren. Waarom de game nog altijd niet volledig in ontwikkeling zou zijn, is niet bekend. Wel werd in 2020 aangekondigd dat Michel Ancel, de bedenker van de franchise en projectleider van het tweede deel, stopte met games maken.

In hetzelfde Bloomberg-artikel wordt ook gemeld dat Ubisoft een uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla heeft omgetoverd tot een losstaande game. Het spel zou een grotere focus op stealth hebben en draaien om het Valhalla-personage 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De game die nu Beyond Good & Evil 2 wordt genoemd is niet het spel dat in 2008 werd onthuld. Dat project is al veel eerder geannuleerd. In 2017 was het huidige project echt net van start gegaan.

0

Wordt niks

0

Aanbevolen voor jou