Bewijzen voor Far Cry 3 stapelen zich op | Gamer.nl

Bewijzen voor Far Cry 3 stapelen zich op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Twee Canadese stuntmannen, Stephane Julien en Lee Villeneuve, noemen Far Cry 3 op hun curricula vitae. Ook op de LinkedIn-profielen van een aantal medewerkers van Ubisoft Montreal, de studio waar de Far Cry 2 ook is ontwikkeld, zijn bewijzen te vinden dat een nieuwe Far Cry in productie is.

Zo zegt ontwikkelaar Miquel Angel Sepulveda te werken aan een "onaangekondigde AAA-shooter" voor Xbox 360 en PlayStation 3. Programmeur Michael Khabrov heeft het over een "niet onthulde first-person shooter met exotische gameplay" voor dezelfde platformen. Marc Echave, 3D-animator bij Ubisoft, had Far Cry 3 expliciet op zijn profiel staan; die vermelding is inmiddels verwijderd.

Scriptschrijver

In 2009 werd door Kevin Shortt, scriptschrijver bij Ubisoft, reeds bekendgemaakt dat er een opvolger in de planning staat. Sindsdien bleef het echter stil. Shortt vertelde toen niet zelf te werken aan Far Cry 3, "maar ik ken het team dat er wel mee bezig is, en wat ik heb gezien ziet er behoorlijk opwindend uit."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou