Bevestigd: The Last of Us: Part 2 beslaat meer dan één seizoen in de HBO-serie

Bevestigd: The Last of Us: Part 2 beslaat meer dan één seizoen in de HBO-serie

De makers van de HBO-serie The Last of Us hebben benadrukt dat The Last of Us: Part 2 meer dan één seizoen aan materiaal is voor de televisieserie.

Neil Druckmann en Craig Mazin werden geïnterviewd door GQ Magazine. Toen ze gevraagd werden of het inmiddels bevestigde tweede seizoen heel het verhaal van The Last of Us: Part 2 bevat, gaf Mazin duidelijkheid: "Nee. Absoluut niet." Druckmann voegde toe: "Het is meer dan één seizoen."

Toen hem gevraagd werd of er twee of drie seizoenen nodig zijn om alles uit The Last of Us: Part 2 te behandelen, antwoordde Mazin: "Het is je opgevallen dat we niet zeggen hoeveel seizoenen. Maar meer dan één seizoen is in ieder geval correct."

Eerder praatten de makers van de serie al over de mogelijkheden om Part 2 over meerdere seizoenen te verspreiden, maar met dit nieuwe interview is in ieder geval bevestigd dat er meer dan alleen het tweede seizoen nodig is om alle content te behandelen.

In het interview wordt ook gevraagd naar hoe ze de onconventionele structuur van Part 2 gaan verfilmen. Mazin: "Ik denk dat we weten hoe we het gaan doen. Dat bedoel ik niet op een gemene manier, maar op een hoopvolle manier. Er zullen elementen zijn die anders worden, en elementen die hetzelfde blijven. Er gaan dingen toegevoegd worden die het verrijken, en dingen die aangepast worden. Ons doel blijft hetzelfde als tijdens het eerste seizoen: een serie maken die fans blij maakt."

De laatste aflevering van het eerste seizoen van The Last of Us is sinds afgelopen nacht te zien via HBO Max.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel benieuwd hoe ze dit gaan aanpakken. Eerste seizoen was echt geweldig!

0
test

@WinNow Geweldig vind ik wel zeer overdreven, het was vermakelijk maar er gebeurt vrij weinig en het zijn steeds short stories.

0
test

@Mmo-veteran Ik heb in tijden niet zo genoten van een serie. Voor mij dus zeker geweldig, maar misschien heb ik een beetje een roze bril op.

0

@Erik07 Gezien alle reacties en recensies zijn er echt heel veel mensen die deze serie geweldig vinden, waaronder ik :) Natuurlijk kan je het minder vinden, je kan nooit iedereen tevreden stellen. Wel jammer dat de Clickers en Runners zo weinig gebruikt worden, hopelijk wordt dat in seizoen 2 beter

0

Aanbevolen voor jou