Nieuws
Deathloop

Bevestigd: Deathloop verschijnt 21 mei 2021

Eén dagje later dus

Geschreven door Cody van den Bogert op
Deathloop verschijnt 21 mei 2021 voor PlayStation 5 en pc. De game verschijnt een jaar later pas voor Xbox Series X.

Dat maakt uitgever Bethesda Softworks bekend in een lanceertrailer. De korte video toont verder een aantal flitsende beelden van de langverwachte actiegame. Gisteren werd de releasedatum van de game al opgemerkt door een bericht op de gamepagina op de PlayStation Store van Nieuw-Zeeland.

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Spelers kunnen in Deathloop het eiland verkennen dat gevuld is met indrukwekkende omgevingen op de manier die zij wensen. Men krijgt de taak om doelwitten over het hele eiland uit te schakelen om uiteindelijk de cyclus, de Deathloop, te beëindigen.

Arkane Studios ontwikkelde eerder de Dishonored-games en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda, dat samen met moederbedrijf ZeniMax overgenomen gaat worden door Microsoft. De deal om de game tijdelijk exclusief op PlayStation 5 uit te brengen stond echter al voordat de gesprekken over de overname van start gingen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk de introductievideo van de zombies in Call of Duty: Cold War Fifa 21 laat spelers nu bepalen hoeveel geld ze uitgeven
1

Reacties op: Bevestigd: Deathloop verschijnt 21 mei 2021

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    hulstpower

    • 13 november 2020 09:04
    Wat ik me dus afvraag mag deze game dan wel naar gamepass komen op de pc op deze datum en dan ook naar xcloud, want dan is is in theorie nog steeds console ex?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.