Wanneer je dagelijks op zoekt bent naar nieuwe screenshots van aangekondigde games struin je heel wat mooi beeldmateriaal af. Maar heel af en toe kom je plaatjes tegen waarbij je direct weet dat je met een grafische revolutie te maken hebt. StarWars Galaxies is definitief zo'n game waarbij je toch even met je ogen moet knipperen.

SWgalaxies scande een artikel uit de CGW in waarin echt een ton aan nieuwe screenshots te vinden is. Daaronder zitten een aantal absolute meesterwerkjes. Ook zijn er een aantal facts uit het artikel live gezet:

Eén van de ultieme doelen in het spel is om Jedi te worden. De weg om ook daadwerkelijk in deze orde te worden opgenomen verschilt continu en er zal dan ook geen kant-en-klare-oplossing zijn hoe je Jedi kan worden. Hiermee wil Verant de hoeveelheid spaceridders beperken tot een realistisch aantal.

In Galaxies is het ook mogelijk om je humeur aan te geven. Type je bijvoorbeeld '/happy' in dan zal je omgeving duidelijk van je gezicht kunnen lezen dat het goed met je gaat. De overige (oogstrelende) plaatjes (en dat zijn er een heleboel) zijn op SWgalaxies.de te vinden.