Bethesda: 'Wie zegt dat graphics onbelangrijk zijn, liegt' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Hines zijn graphics een goede marketingtool en belangrijk om aandacht te creëren. "Mensen kijken naar een screenshot en hebben meteen een mening: 'Dit ziet er geweldig uit', of 'Ik heb geen intere e'", legt Hines uit. "Dus wanneer het je lukt iets te creëren dat er in een oogopslag  goed uitziet, is het veel makkelijker om mensen te bereiken." Volgens Hines is het uiterlijk ook van invloed op hoe goed een game erin slaagt om spelers in de game te trekken. Hines zegt dat Bethesda er alles aan doet om Skyrim zo meeslepend mogelijk te maken.

Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim is het vervolg op The Elder Scrolls IV: Oblivion. Het spel speelt zich af in Skyrim, een koud en bergachtig gebied waarin de speler kan gaan en staan waar hij wil. Bewapend met middeleeuwse wapens en magie gaat de speler op avontuur en neemt hij het op tegen allerlei monsters. Het spel is vanaf 11 november 2011 te verkrijgen voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou