Bethesda verzekert dat releasedatum Starfield snel volgt

Bethesda verzekert dat releasedatum Starfield snel volgt

Een werknemer van Bethesda heeft bevestigd dat een releasedatum van Starfield binnenkort wordt aangekondigd.

Op het Latijns-Amerikaanse Instagram-account van Bethesda (via Reddit) werd een screenshot van Starfield geplaatst. Een volger vroeg vervolgens wanneer de game uitkomt. Bethesda reageerde daarop vervolgens met het volgende: "We kondigen het zeer binnenkort aan, we bereiden een speciaal evenement voor de game voor." Het antwoord werd gevolgd door een knipoog-emoji.

Op 25 januari om 21:00 uur zendt Microsoft de Developer_Direct uit, waar in ieder geval Redfall, Forza Motorsport en Minecraft Legends voorbij komen. Het bedrijf liet al weten dat Starfield daar niet getoond wordt, maar een aparte stream krijgt. Waarschijnlijk hintte de woordvoerder van Bethesda op Instagram naar die stream - al is nog niet bekend wanneer deze wordt uitgezonden. Fans hoeven volgens de woordvoerder in ieder geval niet meer lang te wachten.

Bethesda liet begin dit jaar weten dat Starfield nog altijd in dit eerste halfjaar van 2023 uit moet komen, maar er gaan al enkele dagen geruchten dat de releasedatum wel eens uitgesteld kan zijn naar later deze zomer. Hoe dan ook is er nog geen officiële releasedatum voor de langverwachte game bekend.

Starfield
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 daarom is ie vorig jaar uitgesteld, maar alles kan ik. Verwacht nog wel kleine bugs maar niets game breaking. Verwacht starfield ook voor e3.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 je moet niet denken aan fallout 76 was heel anddder team. Denk fallout 4 en skyrim hhad wel bugs maar niks zoals een cyberpunk of fallout 76. Komt wel goed met starfield.

0

Aanbevolen voor jou