Bethesda toont planning van aankomende Fallout 76-content

Bethesda toont planning van aankomende Fallout 76-content

Bethesda blijft dit jaar de mmo Fallout 76 ondersteunen - het bedrijf heeft een globale planning voor nieuwe content naar buiten gebracht.

De stroom van nieuwe content moet op 27 april beginnen met de Locked and Loaded-update. Deze update voegt onder andere 'Special'-loadouts, meer C.A.M.P.-slots en aim-assist op consoles toe, alsmede een uitbreiding van de dagelijks ops. 

In de loop van de zomer verschijnt Steel Reign, waarmee de Brotherhood of Steel-missielijn wordt geconcludeerd. Ook wordt legendary crafting uitgebreid en zijn er ongelimiteerde seizoensrankings. 

In de herfst moet er een "evolutie van privéwerelden" in gang worden gezet - al is daar nog niets over bekend - en worden dagelijks ops nog meer uitgebreid. In de winter tot slot verschijnt 'Tales from the Stars',  met een nieuw seizoensevenement dat draait om een cult, legendary gear van vier sterren en de mogelijkheid om huisdieren in C.A.M.P.S. te houden.

In deze uitgebreide blogpost vertelt Bethesda meer over de geplande content voor Fallout 76 dit jaar. Het bedrijf houdt in de loop van vandaag ook een Reddit AMA op de subreddit van de game.

Fallout 76

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zijn er mensen die deze game nog spelen en kunnen vertellen hoe leuk de SP is?

0
test

@Ziminar dat wil ik dus ook weten speel nu fallout 4 en game heeft me echt gepakt maar ben neit echt een mmo speler.

0

@hulstpower ben ook bezig met 4 nu, fantastisch spel. Ik vind overal nieuwe quests, zo kom ik er nooit doorheen.

0

@hulstpower Ik vond zelf Fallout 4 duidelijk minder dan 3 en New Vegas. De humor en de betere side quests ontbraken wat mij betreft in Fallout 4, ook het karma systeem miste ik heel erg. De keuzes aan het einde vond ik Fallout 4 dan wel weer fantastisch.

0

@hulstpower echt ja?? Fallout 4 vond ik veruit de slechtste fallout en ook de enige fallout game die ik niet heb uitgespeeld.

0
test

@Ziminar Het spel is inmiddels prima speelbaar (heb zelf een paar honderd uur op de teller), ook SP waar je gewoon je eigen gang kunt gaan. Ik was overigens zelf ook MP-scepticus, maar inmiddels zie ik echt de meerwaarde om events met een groep te spelen. Verder geen cent extra uit hoeven geven dan de aanschafprijs. Prima spel met een nog betere community.

0
test

@Hoofd ok misschien als ik helemaal klaar ben met 4 dat ik het een kans ga geven.

0
test

@Ziminar Het is zeker speelbaar maar heb het zelf gerefund. Voor mij voelt het alsof de game niet weet wat het moet zijn. Het is geen volledige SP game maar ook geen MP game. Maakt beide speelstijlen net iets minder aantrekkelijk en kan lijden tot 'vaagheid'. Ik raad dan eerder Fallout 4 aan met mods.

0

@Grenztruppe of ze al wisten dat het naar de gamepass zal gaan :-) (dit is een geintje hè jongens dus niet gelijk gaan mekkeren)

0
test

Hoopte stiekem dat ze nog cross-play zouden toevoegen of PS5 ondersteuning. Zie ook niks staan over de beloofde expeditions die in een eerdere roadmap stond beschreven. Misschien volgend jaar dan.

0
test

@Ryme Eigen antwoord al gevonden in de AMA; expeditions worden nog wel toegevoegd en nemen je mee uit de bestaande map: https://www.reddit.com/r/fo76/comments/mbgykm/hi_again_rfo76_were_back_with_jeff_gardiner_and/grxsxu2/?context=1000

0

Aanbevolen voor jou