Bethesda reageert op klachten rondom Fallout 1st

Bethesda reageert op klachten rondom Fallout 1st

Bethesda reageert op de klachten rondom de lancering van Fallout 1st, de nieuwe dienst voor Fallout 76.

Gisteren lanceerde Bethesda een nieuwe abonnementsdienst voor de omstreden game Fallout 76, genaamd Fallout 1st. Deze nieuwe dienst werd niet goed ontvangen door gebruikers van de game en er is zelfs een website gecreëerd die de dienst op de schop neemt met het domeinnaam FalloutFirst.com. Bethesda reageert nu op de reeks negatieve reacties die ontstonden na de onthulling van Fallout 1st.

In een verklaring aan Polygon gaat Bethesda in op de drie grootste klachten. De eerste hiervan is dat er nu betaald moet worden voor een functie die eerder beloofd was voor een gratis update. Gebruikers vinden het absurd dat zij nu verwacht worden te betalen voor een privé wereld terwijl deze eerst onderdeel werden beloofd als onderdeel van de gratis Wastelanders-update. Bovendien is het privé element gelimiteerd, zo kan een gebruiker niet instellen dat vrienden alleen toegang krijgen op basis van een uitnodiging. Alle vrienden in de lijst van een gebruiker kunnen de wereld binnengaan.

De volgende grote klacht van gebruikers draait wederom rondom de privé werelden. Er was geclaimd dat de wereld nieuwe gecreëerde werelden waren, maar dit blijkt volgens de gebruikers echter niet het geval. Sommige spelers melden dat ze dode NPC’s vinden, evenals regio’s waarin het lijkt alsof deze al leeggeroofd zijn. Dit doet ertoe lijken dat de werelden hergebruikt worden.

Fallout 76

De laatste grote klacht is met betrekking tot de Scrap Box, een ongelimiteerde opslagkist. Gebruikers melden dat hun voorwerpen verdwijnen. Eén speler heeft de kist gebruikt in de wereld van een andere gebruiker waarna de inhoud kist daar en op zijn/haar eigen wereld verdween.

Bethesda meldt aan Polygon dat er binnenkort een update komt voor de instellingen van de privé werelden zodat spelers de toegang tot deze wereld kunnen beheren. Hiermee wordt de controle weer teruggelegd in de handen van de gebruiker, maar ze hebben verder geen reactie geleverd op de frustratie dat dit onderdeel betaald is. Bethesda ontkent dat tevens de privé wereld hergebruikt worden en stelt dat het probleem dat spelers ervaren met betrekking tot de loot die verdwenen is gerelateerd kan zijn aan een login-probleem.

Over de Scrap Boxes zegt Bethesda het volgende: “Onze eerste onderzoek leek te wijzen op een display probleem en dat voorwerpen niet echt weg zijn. Echter zijn we door verder onderzoek erachter gekomen dat bepaalde spelers inderdaad hun bezittingen hebben verloren nadat de Scrap Box was gebruikt. Dit probleem oplossen is onze eerste prioriteit en we kijken ook naar manieren om de vermiste voorwerpen terug te brengen.”

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat er nog mensen zijn die deze game spelen, het leek me een hele mooie game maar jezus dit is echt het meest trieste wat er is gebeurt in de gamewereld.. Ik ga straks over een uurtje lekker beginnen aan the outerworld

0
test

@Mr_joystick88 Met het spel zelf is niks mis mee, heb er uren plezier mee gehad. De manier waarop ze geld proberen los te peuteren van mensen die al betaald hebben is gewoon diep triest. Vooral na hun beloftes van alleen maar betaalde cosmetische aanpassingen en vervolgens vragen naar de meest gewilde features om ze vervolgens er voor te laten betalen. Toch ga ik het volgende week weer even spelen voor het Halloween event en zal ik het ook opstarten na de Wastelanders update

0

@Ryme het is idd een vermakelijke game, ik wacht ook op de update en als alles goed is ga ik lekker spelen in mijn prive wereld, tot die tijd vermaak ik me wel met fallout 4 en the outer worlds

0
test

Het domeinnaam FalloutFirst was al vastgelegd voordat Bethesda met de service kwam, tevens was de service woensdag al beschikbaar. Wat mij nog het meest dwars zit is dat er dus ook daadwerkelijk mensen zijn geweest die deze service hebben aangeschaft en verbaasd zijn dat het niet werkt!

0

Aanbevolen voor jou