Bethesda verwijdert log-in uit rereleases van Doom en Doom 2

Bethesda verwijdert log-in uit rereleases van Doom en Doom 2

Bethesda heeft een patch uitgebracht voor de rereleases van Doom en Doom 2 waardoor het niet meer noodzakelijk is om in te loggen met een Bethesda-account.

Tijdens QuakeCon jaar kondigde Bethesda aan dat Doom, Doom 2 en Doom 3 voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One werden uitgebracht, gevolgd door een release op 26 juli voor deze platforms. Toen spelers de game wilde gaan spelen kwamen zij er echter achter dat er een Bethesda.net login nodig was om de game te kunnen spelen.

Bethesda heeft op 27 juli laten weten dat de login optioneel had moeten zijn en dat zij dit gingen oplossen. Nu heeft Bethesda via een tweet laten weten dat het probleem is opgelost en dat spelers nu geen Bethesda-account nodig hebben om de game te kunnen spelen. Verder verwijdert de update ook een notificatie die de speler erop wijst dat er geen actieve internetverbinding aanwezig is.

In een volgende tweet laat Bethesda ook weten dat zij bezig zijn aan een permanente oplossing voor de zichtbaarheid van de optionele login.

De rereleases van Doom, Doom 2 en Doom 3 zijn beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Doom en Doom 2 zijn ook beschikbaar voor Android en iOS.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bethesda verwijdt?

0
test

"Bethesda heeft een patch uitgebracht voor de rereleases van Doom en Doom "? Lekker bezig gamer.nl zeker al bezig met t weekend?

0

@darkmanwls "Doom en Doom 2" Alleen jammer dat die 2 een regel omlaag is gevallen ;) Rerelease... Ziet er ook wat raar uit, maar ik snap 'm wel. Dat koppelteken in de tweet staat er niet voor niets lijkt me. Tja, we hebben allemaal wel eens dat extra bakkie koffie nodig ;)

0

Aanbevolen voor jou